Creare site de prezentare

Creare site de prezentare toata lumea poate face un site de prezentare, insa pentru a ave succes ai nevoie de o echipa bine pregatita pe care sa te bazezi atunci cand vine vorba de de prezenta online a afacerii dumneavoastra.

Pixelfy ofera servicii de creare site de prezentare pentru afacerile mici, medii sau mari responsive ( optimizate pentru orice tip de device ) si optimizate SEO.

Timpul de incarcare al unui site de prezentare este esential de aceea noi oferim gratuit optimizarea site-ului pentru fiecare client in parte.

Realizare site 100% responsive!

Stiai ca 70% din traficul unui site de prezentare provine de pe device-uri mobile? Fie ca este vorba despre smartphone, tableta, laptop sau un calculator clasic, agentia noastra ofera un serviciu de creare site responsive la cele mai inalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare, ne asiguram ca site-ul tau ofera o experienta de navigare speciala, atat de pe un device fix cat si de pe un device mobil.

Ce reprezeinta un site de prezentare?

Un site de prezentare are scopul de a pune in lumina caracteristicile produselor si serviciilor pe care dumneavoastra le puneti la dispozitie clientilor. Se cunoaste faptul ca site web-urile de prezentare sunt eficiente atunci cand vine vorba de urmatoarele trei lucruri: crearea unei prime impresii pozitive, vizibilitatea sporita in mediul online si disponibilitatea fata de clienti.

Creare site de prezentare

Creare site de prezentare cu o viteza de incarcare optimizata! Ofera clientilor tai o experienta unica pe website-ul companiei tale!

Uita de momentele in care site-ul tau se incarca greoi si aveai de suferit la capitolul imagine. Noi ne asiguram ca fiecare proiect pe care il dezvoltam va fi optimizat din punct de vedere al vitezei de incarcare, vizitatorii site-urilor dezvoltate de agentia noastra beneficiind de o experienta de navigare la cele mai inalte standarde. Ai un site deja dezvoltat si iti doresti sa-l optimizezi? Putem sa ne ocupam de acest aspect, tu trebuie doar sa ne oferi mai multe detalii si noi iti vom crea un audit de performanta!