Agentie Web Design - Despre Pixelfy

Agentie Web Design, ne mandrim cu pofta de munca pe care o avem zilnic, de aceea noi, echipa Pixelfy.Ro suntem gata de actiune indiferent de provocari.

Suntem o echipa t├ón─âr─â care activeaz─â ├«n mediul online de mai bine de 7 ani, care a crescut ╚Öi evoluat odat─â cu internetul ├«nc─â de la primele tehnologii. Ne m├óndrim cu faptul c─â procesul nostru este unul simplu, transparent ╚Öi orientat c─âtre client. Transform─âm prezen╚Ťa dumneavoastr─â online ├«n ceva memorabil ╚Öi care vinde.

Angajament

Angajamentul nostru fata de standardele de calitate si de inaltele pretentii ale clientilor nostri ne fac sa evoluam din ce in ce mai mult. Abordarea angajatilor Pixelfy in cazul fiecarui client este aceeasi : solutii creative si eficiente pentru serviciile contractate iar clientul sa fie extreme de multumit de serviciile prestate de catre Pixelfy.

Gestionam o gama larga de clienti din toata Romania. Suntem adeptii publicitatii si marketingului facute in mod eficient pentru business-ul dvs., motiv pentru care beneficiati de cea mai buna consultanta in optimizarea solutiilor si costurilor proiectului. Scopul nostru principal este de a avea servicii calitative la preturi normale.

Valorile noastre

Awesome Image

Pasiune

0%
Awesome Image

Perfectiune

0%
Awesome Image

Promptitudine

0%
Awesome Image

Profesionalism

0%
servicii web design
Agentie Web Design

[[[[„field6″,”contains”,”Other”]],[[„show_fields”,”field8″]],”and”]]
1 Step 1


Ne puteti contacta prin formularul de contact, iar in MAXIM 2 ore un specialist Pixlefy va raspunde cereri dumneavoastra.

Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder