Creare magazin online

Creare magazin online alegeti sa minimalizati cheltuielile pentru crearea unui magazin online cu Pixelfy, astfel obtineti o solutie profesionala, strategii de marketing bine definite, design unic si optimizat.

Folosind cele mai noi tehnologii sistemul contine toate functionalitatile necesare pentru a administra un magazin online cu succes zi de zi. Gasiti functiile si solutiile pentru business-urile mici ÔÇô startup, cat si pentru cele medii sau mari.

Pixelfy pune la dispozitie intreaga echipa tehnica pentru a evalua, verifica, gestiona si analiza toate solutiile pentru ca afacerea dvs. sa fie prospera si sa genereze profit.

Puteti activa direct mai multe sisteme populare de plati online sau bancare in magazinul online.

Pixelfy se ocupa cu instalarea modulelor de plati online, cat si cu setarile actualizate la zi pentru a evita erori sau bug-uri intre module si platforma.

Strategii de marketing pentru cresterea vanzarilor

Pe langa posibilitati de setari pentru reduceri, puteti folosi sistem de cupoane, bannere pentru a dezvolta un anumit segment sau mai multe.

SEO ON PAGE prin care crestem, posibilitatea avansarii magazinului online prin diferite cuvinte cheie, spre prima pagina google.

Creare magazin online 100% responsive

Stiai ca 70% din traficul unui magazin online provine de pe device-uri mobile? Fie ca este vorba despre smartphone, tableta, laptop sau un calculator clasic, Pixelfy ofera un serviciu de creare magazin online responsive la cele mai inalte standarde.

Instalare SSL gratuita

Noi ne ocupa de asemenea si de instalarea SSL pentru magazinul dvs. online, astfel beneficiati de un magazin securizat ce transfera date criptate, prin instalarea certificatului SSL oferiti clientului un plus de incredere deoarece acesta stie ca datele introduse suntin siguranta!

Comanda rapida

Vrei sa le oferi posibilitatea persoanelor grabite sau celor cu cunostinte minimale la nivel online sa comande mai rapid? Avem solutia!

Contacteaza echipa Pixelfy pentru a

[[[[„field6″,”contains”,”Other”]],[[„show_fields”,”field8″]],”and”]]
1 Step 1


Ne puteti contacta prin formularul de contact, iar in MAXIM 2 ore un specialist Pixlefy va raspunde cereri dumneavoastra.

Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Creare magazin online

Import de produse

Ai un magazin vechi din care vrei sa muti produsele sau furnizorul iti pune la dispozitie un feed? Acum le poti importa 100% automatizat.

Creare magazin online

Discount cupoane

Fidelizarea clientilor nu a fost niciodata mai simpla. Aplica reduceri in functie de promotiile de sezon, valoarea cosului sau alte criterii.

Compara produse

Clientii magazinului tau pot compara produsele si pot alege mai usor solutia care li se potriveste.
Integrare perfecta in procesul de comanda!

Creare magazin online

Retele sociale

Conturile de pe retelele de socializare pot fi interconectate pentru o mai simpla gestionare a clientilor ÔÇô community management la cote inalte.