SEO organic

Seo Organic si semnificatia SEO
Cuvantul SEO este prescurtarea de la „Search Engine Optimization” este procedura prin care sunt analizate caracteristicile unui website ce sunt importante pentru obtinerea unei mai bune pozitionari in motoarele de cautare Google.

SEO organic si beneficiile sale

SEO oraganic si beneficiile acestui serviciu:

  •  – Cresterea traficului pe site gratuit
  •  – Cresterea vanzarilor pe ecommerce
  •  – Expunere crescuta a firmei dvs. in mediul online
  •  – Generarea de oportunitati de business (lead-uri) pe site-uri de prezentare

Acestea sunt cateva din beneficiile unui SEO organic efectuat 100% de profesionisti.

Echipa Pixelfy presteaza si exista sanse reale ca bugetul de optimizare SEO sa se autofinanteze prin cresterea cifrei de afaceri, iar efortul financiar initial al clientului sa fie cat mai mic, recuperarea investitiei facandu-se rapid noi Pixelfy prestam asemenea servicii pentru firme mici, medii sau mari.

White hat SEO

SEO White Hat promovarea corespunde intocmai politicilor sugerate sau insinuate de catre motoarele de cautare. Tehnicile adoptate sunt indreptate catre o experienta pozitiva pentru vizitatori, dar si in mod direct catre cresterea pozitiilor in paginile cu rezultatele cautarilor.

SEO local

Local SEO este ceea ce aveti nevoie daca aveti un business local (restaurant, salon de frumusete, sala de fitness, service auto, cabinet stomatologic, s.a.m.d); altfel spus, un business care are si o locatie fizica, nu doar virtuala.

Investitie profitabila pe terman lung

Desi Google devine mai inteligent pe zi ce trece, iar multe din metodele care mergeau in urma cu cativa ani sunt acum inutile, sau chiar daunatoare, SEO nu va disparea nicaieri prea curand. Dimpotriva, acesta va fi mai puternic ca niciodata, insa va capata alta dimensiune.

  •  – De asemenea, aproximativ 51% din totalul traficului online vine din organic, in timp ce doar 10% este din Pay-per-Click.
  •  – Potentialul este imens, iar o campanie SEO poate avea un roI mult mai mare decat advertisingul PPC.
  •  – De asemenea, o pozitionare in topul Google pe cuvinte cheie relevante este o dovada clara de credibilitate in ochii potentialilor clienti.

[[[[„field6″,”contains”,”Other”]],[[„show_fields”,”field8″]],”and”]]
1 Step 1


Ne puteti contacta prin formularul de contact, iar in MAXIM 2 ore un specialist Pixlefy va raspunde cereri dumneavoastra.

Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder